Jubilæum

Til byens borgere,

Nu er det ved at være nu, Byforeningen for Ødum og Omegn kan fejre deres 40 års jubilæum. Helt præcis er jubilæumsdatoen d. 22. november 2020, men er fremrykket, for at vi både kunne være inde og ude. Vi er blevet færdige med at renovere vore sal og entre, derfor glæder vi os mega meget til at kunne præsentere et lækkert sted at holde sin næste fest.

Bestyrelsen vil gerne invitere alle byens borgere med til reception i Ødum forsamlingshus, Lørdag d. 5 september kl. 14. Vores borgmester Nils Borring vil deltage og der bliver bla. holdt jubilæumstaler fra tidligere bestyrelsesmedlemmer og frivillige, der har haft betydning for byforeningen.

På dagen er der mulighed for at høre musik og sang fra “Den levende jukebox” lige fra Gustav Winckler til Metallica. Ligeså vil bestyrelsen gerne være vært med en forfriskning, bestående af:

Pølsevogn fra Slagter Skou

Sluch-ice og popcorn fra Lars Bager

Drikkevarer fra Bybaj.dk og Kvickly

Sådan forløb dagen

Sol, vind og regn samt ca. 60 personer var mødt op til en festlig eftermiddag i forsamlingshuset. Indledningsvis blev vores borgmester Nils Borring kørt en tur i hestevognen (venligst udlånt af Vibegården), for derefter at holde tale i anledning af jubilæet.

Efterfølgende kunne deltagerne få en “Ødum hotter”, et tur i hestevognen, gå igennem opslag på mindebordet, hvilket gav god snak i salen.

Gennem hele eftermiddagen var det sluchice og popcorn til børnene, samt musik fra “den levende jukebox”

Pernille og “Den levende jukeboks”

En anden gæstetaler var Pernille fra “Kultur på hjul” (projekt 2015), som afsluttede med en smuk tale om det at lytte til hvad Ødum består af.

Pernille Stentoft – den vandrene pil

Tusind tak til alle, der deltog, og tak for vin, blomster og gavekort. Den vedhæftet fil er stemningsbilleder fra dagen.

Dette indlæg blev udgivet i Begivenheder, Byforeningen. Bogmærk permalinket.