Til byens borgere,

Nu er det ved at være nu, Byforeningen for Ødum og Omegn kan fejre deres 40 års jubilæum. Helt præcis er jubilæumsdatoen d. 22. november 2020, men er fremrykket, for at vi både kunne være inde og ude. Vi er blevet færdige med at renovere vore sal og entre, derfor glæder vi os mega meget til at kunne præsentere et lækkert sted at holde sin næste fest.

Bestyrelsen vil gerne invitere alle byens borgere med til reception i Ødum forsamlingshus, Lørdag d. 5 september kl. 14. Vores borgmester Nils Borring vil deltage og der bliver bla. holdt jubilæumstaler fra tidligere bestyrelsesmedlemmer og frivillige, der har haft betydning for byforeningen.

På dagen er der mulighed for at høre musik og sang fra “Den levende jukebox” lige fra Gustav Winckler til Metallica. Ligeså vil bestyrelsen gerne være vært med en forfriskning, bestående af:

Pølsevogn fra Slagter Skou

Sluch-ice og popcorn fra Lars Bager

Drikkevarer fra Bybaj.dk og Kvickly

Kategorier: Byforeningen