Renovering af forsamlingshuset

De seneste dage har der været fuld fart på i Ødum forsamlingshus. Byforeningen for Ødum og omegn er i gang med at skifte loftet, sætte nyt lys op og male hele huset, så det bliver lyst og venligt.

Frivillige tømre har hjulpet med at skifte det gamle loft ud med et flot lyst troldtekt og der kommer nu spots i loftet så forsamlingshuset har fået et mere moderne udtryk. Samtidig har skønne Ødum borgere været i gang med at male alle vægge og paneler i en indbydende lys farve så huset kommer til at fremstår lyst og flot.

Vi håber at blive færdig i løbet af næste uge, så det står klar til nye udlejninger.

Så vi kunne godt bruge din hjælp… 1 time eller 2, bare det du har tid til. Så træk i malertøjet og giv en hånd med, så vi igen kan gøre vores skønne lille forsamlingshus klar til endnu flere barnedåb, fødselsdage og lokale arrangementer for dig og mig.

Disse tiltag er støttet af ELRO fonden, som Lilian har søgt bevilling fra.

Dette indlæg blev udgivet i Projekter. Bogmærk permalinket.