Sankt Hans 2022

Så er der kun en lille uge tilbage til det årlige Sankt Hans bål i Ødum! Det bliver en reprise af sidste års evenement. Torsdag den 23. juni kl. 17.30 tænder Michael Sambleben kulgrillen til dem som vil grille. Kl. 19.00 tænder vi bålet.

Hvor: Samme sted som sidst (det grønne område for enden af Oluf Rings Vej) , men for jer som ikke var med er det markeret med et X på kortet herunder.

Byforeningen står for snobrød og pølser til børnene, mens dem over 12 år skal selv tage det I vil grille/tilbehør med. Vi har pinde med til snobrød, men hvis I har derhjemme, så tag gerne dem med. Der vil være sodavand og øl til salg til billige penge.

Hvis der er nogen der vil hjælpe med at stille telt op og borde og stole på plads, så er vi meget taknemmelige for det. Melde jer gerne til Michael Sambleben eller Lisa Kuldorff. Vi går i gang ca. kl. 16.30.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer!

Vh Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Begivenheder, Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.