Høstgudstjeneste og helstegt pattegris for alle

Ødum kirke

Søndag den 3. oktober kl. 11.00

Sæt kryds i kalenderen. Efter et år uden Høstgudstjeneste vender vi stærkt tilbage. Som vi har gjort, så mange gange tidligere holder vi Høstgudstjeneste i Ødum kirke den første weekend i oktober, dvs. den 3. oktober. Årets minikonfirmander deltager i gudstjenesten, hvor vi fejrer at høsten er kommet i hus og takker for alle livets goder. Bagefter inviterer menighedsrådet på helstegt pattegris i præstegårdshaven. Martin Møller, vores lokalhistoriske fortæller fra HØST, kommer og fortæller om kirken og præstegården. Arrangementet afholdes og planlægges i samarbejde med Ødum byforening, der sælger drikkevarer til maden. Vi slutter dagen af med kaffe og kagebord.

Alle er velkomne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.