Søndag den 13. oktober sætter vi blomsterløg i Ødum og klipper hækken ved forsamlingshuset.
Vi mødes på parkeringspladsen foran forsamlingshuset kl.9.30. Tag en spade eller lille skovl med, så sætter vi krokus og påskeliljer.
Kom bare og hjælp 1 time eller kom 2, der er ingen forpligtelser.

Hvis i ved at I kan hjælpe, må gerne give beske på min mail sanne.hjortshoej@outlook.dk eller via Facebook siden “Ødum byfællesskabet” hvor der bliver oprettet en begivenhed. Ellers møder i bare glad op på dagen.

Jeg modtager meget gerne forslag til hvor vi kan sætte disse mange løg. Send mig gerne en adresse, billede af stedet og navnet på ejeren af grunden hvis ikke det er kommunens jord, på mailen: sanne.hjortshoej@outlook.dk
Kravene for blomsterløgene er selvfølgelig at de skal kunne sættes direkte i jorden, men også at der på placeringen ikke må slås græs før slut maj, hvor blomsterne er gået helt ud. Herved sikre vi os at de kommer igen hvert år.

Tag endelig ungerne med, store som små så de til foråret stolt kan vise blomsterne frem.
Og så tænker jeg at vi slutter dagen af med lidt kaffe og kage.

Tak til Menighedsrådet for at støtte projektet ved at sponsorere løgene.

Hilsen løgformanden
Sanne Hjortshøj

Kategorier: Projekter